Close

Google Translate

Choose language in the menu to the right.

Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Sök
Sök

Många olika jobb hos oss på NAV!

Frida på Rådhusgatan

Vår verksamhet är under ständig utveckling, mycket händer inom våra branscher; Energi (elnät och fjärrvärme), Fiber (CNN),  VA (Vatten och Avlopp), Renhållning, Entreprenad (Gata, Park och Ledningsnät),  Administration (HR, Ekonomi, Kundservice, Inköp, Fastigheter, Miljö, Verksamhetsutveckling och IT samt Kommunikation och Marknad). 
Är du intresserad av att jobba hos oss? Håll utkik efter lediga tjänster och kontakta oss när vi har något spännande på gång.

Att jobba på NAV

Vi vill att du som jobbar hos oss ska uppleva NAV som en attraktiv arbetsplats med utvecklande arbeten. Vi är måna om att du mår bra! Vi erbjuder friskvård till alla, som till exempel massage eller andra aktiviteter. Att må bra gör du också om du får möjlighet till utveckling i jobbet, att lära sig nya saker är viktigt för oss och något som vi stöttar!

Hos oss är allas engagemang, delaktighet och ansvarstagande viktigt, och som gör att både du som jobbar hos oss och NAV utvecklas. Vi arbetar för miljö, service och samhällsnytta för våra kunder.

Våra lediga jobb

 

 

 

 

 

Övriga tjänster: