Close

Google Translate

Choose language in the menu to the right.

Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Sök
Sök
hus med solpaneler på tak

Teckna elavtal med Bixia

För att du ska få el hemma hos dig behöver du teckna ett elhandelsavtal som komplement till ditt elnätsavtal. Du väljer själv vilken elleverantör du vill ha men Nässjö Affärsverk äger elnätet i Nässjö stad och samarbetar med elhandelsbolaget Bixia. Det innebär att du hos Nässjö Affärsverk kan få hjälp med att teckna ett elavtal hos Bixia. Vår kundservice berättar gärna mer om de olika avtalen och tillsammans kan ni resonera kring vilket avtal som passar dig och dina behov bäst. Mer information om de olika avtalstyperna hittar du på www.bixia.se

Som privatkund hos Bixia får du bara el från förnybara energikällor. Dessutom ingår Bixia Miljöfond i alla avtal. Bixia är stora och starka när de handlar el. Små och nära när du behöver. Bixia förändrar genom att satsa på utbyggnaden av närproducerad, förnybar el. Samtidigt är det viktigt att inspirera människor till att använda elen på ett klokare sätt. 

Ska du flytta?

Om du inte gör något eget val vid flytten gällande elleverantör får du med automatik Bixia, som är den anvisade elleverantören där NAV är nätägare. Du väljer naturligtvis vilken elleverantör du själv vill, men gör du inget aktivt val får du  något som kallas anvisningsavtal. För att sänka din kostnad, är det bättre att teckna ett eget elavtal som passar just dig och hur du vill ha det. Det viktigaste är att du hör av dig när du ska flytta, vi får ingen information när du gör en adressändring. 

Läs mer på www.bixia.se