Sök
Sök

Se mätarställning och förbrukning

Avläsning av mätare för el och fjärrvärme sker numera med automatik. Varje månad läses din mätare av för att ge dig en exakt faktura på det du har förbrukat.

Vattenmätare_2

Din vattenmätare behöver dock fortfarande läsas av manuellt en gång om året. När du får påminnelse från oss, gå in under "Mina Sidor" och rapportera in mätarställningen. Vill du hellre fylla i kortet och skicka in det till oss, så går det bra. Men det absolut bästa är egen inrapportering av dig som kund. 

Efter avläsningen gör vi en definitiv faktura där vi justerar den preliminärt fakturerade förbrukningen.

Rapportera vattenförbrukning 

Stort tack om du själv loggar in på "Mina sidor" och registrerar din vattenförbrukning

Se din förbrukning?

Vill du ha information om hur mycket du har förbrukat av el och fjärrvärme eller hur vi preliminärdebiterar vatten, etc, så går du in under "Mina Sidor".

Timvärden Elförbrukning

Statistiken kan vara till god hjälp för att analysera var och när elenergi förbrukas i din fastighet.

Önskar du som kund att se dina så kallade timvärden, det vill säga hur mycket elenergi du förbrukar per timme i din fastighet? Då kan du kostnadsfritt beställa tjänsten hos oss. Därefter kan du under "Mina Sidor" se din förbrukning varje timme på dygnet. Lär dig mer om fastigheten och vilken elektrisk utrustning som drar mycket el. Välkända "elslukare" är infravärme eller golvvärme i uterummet, bastun, elelement och annan hemelektronik. 
Vad använder du som ger utslag i din statistik? Hur kan du göra besparingar på elen?