Close

Google Translate

Choose language in the menu to the right.

Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Sök

Många olika jobb hos oss på NAV!

Frida på Rådhusgatan

Vår verksamhet är under ständig utveckling, mycket händer inom våra branscher; Energi (elnät och fjärrvärme), VA (Vatten och Avlopp), Renhållning, Entreprenad (Gata, Park och Ledningsnät), Ekonomi, Administration (Kundservice, Inköp, Fastigheter och Miljö), Kommunikation och Marknad. 
Är du intresserad av att jobba hos oss? Håll utkik efter lediga tjänster och kontakta oss när vi har något spännande på gång.

Att jobba på NAV

Vi vill att du som jobbar hos oss ska uppleva NAV som en attraktiv arbetsplats med utvecklande arbeten. Vi är måna om att du mår bra! Vi erbjuder friskvård till alla, som till exempel massage eller andra aktiviteter. Att må bra gör du också om du får möjlighet till utveckling i jobbet, att lära sig nya saker är viktigt för oss och något som vi stöttar!

Hos oss är allas engagemang, delaktighet och ansvarstagande viktigt, och som gör att både du som jobbar hos oss och NAV utvecklas. Vi arbetar för miljö, service och samhällsnytta för våra kunder.

Våra lediga jobb

 Lediga jobb i samarbete med Rekryteringshuset

Redovisningsansvarig

Då en av medarbetarna på ekonomienheten nu får möjlighet att gå vidare i organisationen till en ny roll söker vi en redovisningsansvarig för tillträde snarast eller enligt ök. Är du en skicklig och kvalitetsmedveten redovisningsekonom? Är du intresserad att bidra till affärsmässig samhällsnytta i ditt arbete? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som redovisningsansvarig hos Nässjö Affärsverk. Läs mer om tjänsten och sök den här >>

 

 

 

Mona Fritz

Personal
Tel: 0380-51 71 20
Skicka e-post till: Mona Fritz

 

Öppettider
Kundservice, Boda mm
Påsar för matavfall
Se var du hämtar nya
SMS-Påminnelse
Missa inte sophämtningen
Pågående arbeten
Det här gör vi just nu
Nässjö Affärsverk
Vilka är vi och vad gör vi?
Upphandlingar
Gör affärer med oss
Vitvaror
Beställ hämtning
Jobba hos oss
Har vi någon tjänst till dig?