Close

Google Translate

Choose language in the menu to the right.

Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Sök

Många olika jobb hos oss på NAV!

Frida på Rådhusgatan

Vår verksamhet är under ständig utveckling, mycket händer inom våra branscher; Energi (elnät och fjärrvärme), VA (Vatten och Avlopp), Renhållning, Entreprenad (Gata, Park och Ledningsnät), Ekonomi, Administration (Kundservice, Inköp, Fastigheter och Miljö), Kommunikation och Marknad. 
Är du intresserad av att jobba hos oss? Håll utkik efter lediga tjänster och kontakta oss när vi har något spännande på gång.

Att jobba på NAV

Vi vill att du som jobbar hos oss ska uppleva NAV som en attraktiv arbetsplats med utvecklande arbeten. Vi är måna om att du mår bra! Vi erbjuder friskvård till alla, som till exempel massage eller andra aktiviteter. Att må bra gör du också om du får möjlighet till utveckling i jobbet, att lära sig nya saker är viktigt för oss och något som vi stöttar!

Hos oss är allas engagemang, delaktighet och ansvarstagande viktigt, och som gör att både du som jobbar hos oss och NAV utvecklas. Vi arbetar för miljö, service och samhällsnytta för våra kunder.

Våra lediga jobb

 Lediga jobb i samarbete med Rekryteringshuset

Affärs- och utvecklingsorienterad Entreprenadchef

Vår Entreprenadchef går nu vidare mot nya utmaningar då han har fått möjligheten att uppnå målet i sin yrkeskarriär – att arbeta som VD för ett kommunalt fastighetsbolag. Vi tackar honom för 8,5 år hos oss och söker nu efter en ny affärs- och utvecklingsorienterad Entreprenadchef. Är du en engagerad ledare som motiveras av att skapa affärsmässig samhällsnytta? Då kan du vara den person som vi söker. Läs mer om tjänsten och sök den här >>

 

 

 

Mona Fritz

Personal
Tel: 0380-51 71 20
Skicka e-post till: Mona Fritz

 

Öppettider
Kundservice, Boda mm
Påsar för matavfall
Se var du hämtar nya
SMS-Påminnelse
Missa inte sophämtningen
Pågående arbeten
Det här gör vi just nu
Nässjö Affärsverk
Vilka är vi och vad gör vi?
Upphandlingar
Gör affärer med oss
Vitvaror
Beställ hämtning
Jobba hos oss
Har vi någon tjänst till dig?