Close

Google Translate

Choose language in the menu to the right.

Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Sök
Har du koll på din häck?

Tack för att du sågar ner, beskär, tar bort och gör trottoaren säker. Klicka på bilden och läs mer!

Vi gillar nöjda kunder!

Fjärrvärme - bekvämt och miljövänligt
Hör av dig till oss om du också vill bli en nöjd kund!

Vatten

Vårt viktigaste livsmedel!

Vattenläcka gammal koppling  16:9

NAV har under en längre tid försökt att lokalisera vattenläckor i Solberga. Nu har vi kommit så långt att vi har ringat in ett par misstänkta platser. Tisdagen den 25 augusti, börjar NAV därför att gräva på Eksjövägen/Påskarpsvägen i Solberga, där det finns misstankar om att det finns en vattenläcka. I samband med detta passar vi även på att byta tre stora vattenavstängningsventiler, viktiga för vår fortsatta jakt på ytterligare vattenläckor.

Mobiltelefon

Vi behöver nu din hjälp för att vi ska kunna utveckla oss och kommunicera med dig via sms och/eller e-post. Genom att logga in i portalen Mina sidor kan du enkelt uppdatera dina kontaktuppgifter. Redan till hösten kommer vi att påbörja ett stort elmätarbytesprojekt och då vill vi gärna kunna skicka bokningspåminnelse till dig via sms.  Tack för att du hjälper oss att komma i kontakt med dig!

NAVs elnätschef Lennart Pamp

Senast år 2024 måste alla elmätare bytas ut till så kallade smarta elmätare för att möta framtidens lagkrav som börjar gälla 2025. För Nässjö Affärsverk (NAV), Eksjö Energi, Njudung Energi och Vimmerby Energi & Miljö har kravet lett till att bolagen har gått samman för att få en kostnadseffektiv lösning för sina totalt 35 000 kunder som ska få smarta elmätare. Även inom fjärrvärme pågår ett liknande initiativ.

Snabbare laddare

Under sommaren och hösten 2018 har vi satt upp fler laddstolpar i Nässjö kommun. Investeringen har genomförts med hjälp av pengar från klimatklivet som beviljats av Naturvårdsverket.

Där vi har satt upp laddstolpar får du parkera och ladda gratis under fram till den 1 februari 2019, därefter betalar du för den el som du tankar till en kostnad av 2,50 kr/kWh. 

Öppettider
Kundservice, Boda mm
Påsar för matavfall
Se var du hämtar nya
SMS-Påminnelse
Missa inte sophämtningen
Pågående arbeten
Det här gör vi just nu
Nässjö Affärsverk
Vilka är vi och vad gör vi?
Upphandlingar
Gör affärer med oss
Vitvaror
Beställ hämtning
Jobba hos oss
Har vi någon tjänst till dig?