Close

Google Translate

Choose language in the menu to the right.

Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Sök
Sök

Fira med oss - snabbladdaren i Gamlarp är öppen!

Lastbil laddas i nya snabbladdaren

Foto: Kommunstyrelsens ordförande Sara Lindberg tillsammans med Maria Lund, energichef NAV, Elin Vilhelmsson, projektledare NAV och Patrik Cantby, VD NAV, vid invigningen av en av länets första snabbladdare för yrkestrafik den 5 september.

Nu är den nya snabbladdaren i Gamlarp i Nässjö invigd och öppen för både tung lastbil och personbil. Det vill vi fira med dig! Den 12 september, kl. 15.00 -17.00, är du välkommen att komma förbi och ladda bilen eller lastbilen hos oss eller bara titta på snabbladdaren för tunga fordon (och personbil). På plats kan du också titta på elbilen från vår elbilspool. Vid detta tillfälle bjuder vi de 100 första besökarna på kaffe/saft och bulle! 

Under perioden 5 september – 1 oktober betalar du 5 kr/kWh i vår nya snabbladdare och i våra gamla semisnabba laddare betalar du 2,50 kr/kWh under samma period.
Här hittar du NAVs laddplatser >>

Snabbladdarna ingår i Energimyndighetens projekt med ”elektrifieringspiloter” och är en av de första publika för lastbilsladdning i Jönköpings län. Laddningsplatsen har byggts på Gamlarps logistikområde och omfattar tre laddstolpar om 350 kilowatt som gör det möjligt att ladda sex fordon samtidigt. Även personbilar kan laddas på anläggningen. Bakom satsningen står Nässjö Affärsverk i samverkan med Nässjö kommun och Energimyndigheten. 
Mer information finns att läsa hos Nässjö Näringsliv AB.

Passa på att se elbilen från vår elbilspool

Tillsammans med ER bil har vi på NAV startat upp en elbilspool. Elbilen är normaltvis stationerad på parkeringen Oxen i Nässjö men den 12 september kl. 15.00-17.00 finns den vid vår nya snabbladdare i Gamlarp i Nässjö. Där visar vi den och förklarar hur det fungerar att boka den.

För att boka elbilen ansluter man sig till tjänsten via en bokningssida. 

Här kommer du till bokningssidan.

Du bokar och betalar för elbilen för den period du önskar. Du låser och låser upp bilen via en webbsidan, du behöver alltså ingen fysisk nyckel. 

Välkommen!