Close

Google Translate

Choose language in the menu to the right.

Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Sök
Sök
Visionsbild över nya bostadsområdet Norra Alsberg

Nytt bostadsområde Norra Alsberg i Nässjö!

Nu börjar det nya bostadsområdet Norra Alsberg ta form! Vatten och avlopp är i princip klart, arbetet med el- och fibernätet är i slutfasen. I gatorna grävs ”trädgropar” och förstärkningslager läggs på. Asfaltering sker efter sommaren, men gatorna ska vara farbara i slutet av maj.

Detta gör vi tillsammans; Nässjö Affärsverk (NAV), Citynätet i Nässjö och Nässjö kommun.

Avtal med två husbyggnadsfirmor har tecknats, som ska sälja bostadsrätter respektive mindre villor. Villatomter släpps under maj månad.

Utbyggnad av etapp 2 planeras först utifrån efterfrågan på tomterna i etapp 1.

Nytt bostadsormåde Norra Alsberg

Satsning i befintliga Alsberg!

  • Vill du få tillgång till resten av världen i ljusets hastighet? Med en fiberanslutning får du tillgång till en mängd internet-, telefoni- och TV-tjänster. Nu satsar vi inte bara på fiber i det nya bostadsområdet utan även i befintliga Alsberg. Vill du ansluta dig till morgondagens teknik? Kontakta Citynätet, tel. 0380-55 78 85.
  • Tänk dig att alltid ha ett varmt hus och obegränsat med varmvatten utan att du behöver lägga ner massa jobb. Med fjärrvärme blir detta verklighet. Det är dessutom miljövänligt. Kompletterar du med ett serviceavtal så ser våra tekniker till att din fjärrvärmecentral alltid fungerar på bästa sätt och du får tid till annat. Låter det intressant? Kontakta Ninve Khoshaba på NAV, tel. 0380-51 70 33.