Close

Google Translate

Choose language in the menu to the right.

Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Sök
Sök

Passersystem med bommar

- för ökad säkerhet, bättre arbetsmiljö, minskad miljöpåverkan, bra service och rättvisa för alla.

Bommar andra

På Boda avfallsanläggning kommer det från och med november/december 2020 att införas ett passersystem med bommar för dig som vill lämna ditt avfall.

Ditt körkort som privatperson eller särskilt passerkort för företag/verksamheter och fastighetsägare blir nycklar till passersystemet.

Behörighet löser du genom en enkel registrering på plats vid terminalen på Boda när det gäller körkort. Gäller det passerkort kontaktar du personal på Boda, eller fyller i framtagen blankett och skickar in den till oss före ditt besök.

Så fungerar det

Scanner passersysem_ puff_16:9

Är du över 18 år och folkbokförd i Nässjö kommun kommer du in på Boda avfallsanläggning med giltigt svenskt körkort. När du kommer till Boda scannar du ditt körkort i en terminal och då öppnas bommen. Saknar du giltigt körkort, är boende i annan kommun, bedriver verksamhet eller är fastighetsägare behöver du ansöka om ett passerkort för att komma in på Boda. 

Nyckeln till passage till anläggningen är alltså ditt körkort eller passerkort. Du kan registrera flera körkort på samma villa/hushåll, antal besök räknas per hushåll/adress/lägenhetsnummer.

Kostnad

Boda avfallsanläggning är gratis* (se mer information i länken här nedan) och fri att besöka för privatpersoner i Nässjö kommun medan företag/verksamheter och fastighetsägare betalar för servicen på avfallsanläggningen.

Vill du veta mer?

www.nav.se/passersystem