Close

Google Translate

Choose language in the menu to the right.

Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Sök
Sök

SMS-tjänst för akut driftinformation gällande vatten och avlopp (VA) samt fjärrvärme

NAVs leveranser har hög driftsäkerhet. Men någon enstaka gång händer det att det blir uppehåll i leveransen, antingen för att vi behöver göra underhåll eller för att något går på tok. Eftersom dessa saker påverkar din vardag i stor grad, är det viktigt för oss att du så snabbt som möjligt får information om eventuella driftstörningar. Därför har vi ett sms-verktyg som vi vid särskilt behov kommer att använda för att nå ut med information till våra kunder. Tjänsten är ny för oss så vi börjar i liten skala med driftinformation gällande VA och fjärrvärme. Så småningom kommer vi även utöka med driftinformation för våra övriga tjänster.  

Hur har vi fått ditt nummer?

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress – så kommer du alltså automatiskt att få våra SMS-utskick. SMS-utskicken kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter här >>

Du som vill ha aviseringar till ytterligare/annan telefon

Även du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller som äger fritidshus i kommunen, kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att anmäla dig i modulen nedan. SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos till exempel äldre anhöriga eller obemannade anläggningar.