Close

Google Translate

Choose language in the menu to the right.

Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Sök
Sök

Välkommen hem!

Vi vet att det är mycket att tänka på vid en flytt. Vår kundservice hjälper dig med det som behövs för att allt ska flyta på så smidigt som möjligt för dig.

Automatisk flyttanmälan genom adressandring.se görs inte!  Därför är det viktigt att du som ska flytta in eller ut hör av dig till oss, så att allt blir rätt från början. 

nyckelring till hus

Vi vill passa på och slå ett slag för ”Mina Sidor”. Det är din egen portal på vår hemsida där du ser dina abonnemang, mätare och fakturor. Du loggar enklast in med BankID.

Nässjö Affärsverk ansvarar för elnätet i Nässjö, hämtar soporna vid din fastighet, värmer dig med fjärrvärme och ser till att du har friskt gott vatten i din kran. Vill du ha fiberanslutning till din fastighet? Skicka in en intresseanmälan via www.citynatet.se för att se om du kan få snabbt och bekvämt internet hemma hos dig.  

Har du fjärrvärme i din fastighet? Detta är både ett prisvärt, driftsäkert och enkelt uppvärmningsalternativ. 

Om du vill, så kommer vi och ser över din anläggning för att du ska ha en så optimerad värmekälla som möjligt. Kontakta oss för att teckna serviceavtal.

Har du ett annat uppvärmningssystem men funderar på att byta och tänker att fjärrvärme är ett bra alternativ? Med hjälp av Fjärrkontrollen kan du se vad fjärrvärme kostar för just ditt hus och jämföra denna med kostnaden för några alternativa uppvärmningsformer. Gör en intresseanmälan så hör vi av oss till dig så snabbt vi kan.

Vi installerar fjärrvärme löpande i Nässjö, vi kommer gärna till dig och presenterar en bra lösning just för din fastighet.

I samband med flytten behöver vi en vattenavläsning, detta för att du ska betala för det vatten du använder och inte för den tidigare ägarens förbrukning. Därefter behöver du läsa av din vattenmätare en gång om året, men gärna oftare. Detta gör att den uppskattade förbrukningen stämmer mer överens med hur mycket vatten som faktiskt används. Vi skickar en påminnelse när det är dags att läsa av vattnet. På ”Mina Sidor” registrerar du enkelt vattenavläsningen.

Vi ansvarar för elnätet inom Nässjö stad och är så kallade elnätsägare. Till oss betalar du en elnätsavgift samt elskatt. Bor du utanför Nässjö stad är det E.ON som är elnätsägare.

Vi vet att det är mycket att ordna med vid en flytt, därför finns det alltid el i den fastighet som du flyttar till. Då hamnar du på ett så kallat anvisningspris hos vår anvisade elleverantör Bixia